Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 26.10.2013.
19:11 >> 20:44h
Beta A
Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu saopštio je danas da je posle protesne šetnje koju je u tom gradu organizovala Demokratska stranka (DS), još sigurniji da treba raspisati pokrajinske izbore jer su tokom šetnje građani na kolonu reagovali zvižducima i nezadovoljstvom.
Subota 26.10.2013.21:53
Tako je i Tadici mislio pre izbora.Kako vodite politiku drzave,priznanje Kosova na mala vrata i ,,spasonosni recept,,smanji plate,povecaj porez i cene i otpusti radnike,tako cete i da prodjete.Glasao sam za SNS,ali za tadasnja lazna obecanja Vucica i Nikolica nazalost.
Nedelja 27.10.2013.00:28
Postujem tvoje prosvetljenje. Medjutim, i dalje mi nije jasno zasto su neki dali poverenje Vucicu i Nikolicu te glasali za SNS na proslim izborima. Vec tada, jasno su se neke stvari uocavale. Npr: 1. Vucic i Nikolic su se jos 2008.g. pokazali kao klasicni golubi prevrtaci. Videlo se da su politicki verolomnici. Pogazili su zakletvu svojoj stranci pred krstom u crkvi datu! Takvima se niposto ne moze ikada vise verovati. 2. Vucic i Nikolic su za glavni politicki cilj svoje stranke proglasili - evrointegracije (???!!!). Otvoreno su jos u kampanji propagirali nameru da Srbiju "uvedu" u EU, po sistemu "EU nema alternativu"! Iole politicki pismenom coveku bilo je jasno sta to sve podrazumeva!
Nedelja 27.10.2013.00:35
3. U vezi sa Kosmetom, ni Nikolic ni Vucic, niti bilo ko iz njihove nove agenture nikada nisu rekli da ce se boriti za "Kosovo u Srbiji". Na svim njihovim predizbornim skupovima pitanje "Kosova" je upadljivo minimizirano, izbegavali su ga. Svoj stav su ili krili, ili zamagljivali nedorecenostima u stilu okruglo pa na cose. Imali su samo jednu nedorecenu i dvosmislenu (kurvinsku) formulu - "Mi cemo raditi onako kako narod bude trazio..." 4. Nikada nisu izjavili da ce ponistiti uredbe Cvetkoviceve (DS) vlade i Stefanoviceve "dogovore", vec da ce "preispitati" da li su u skladu sa ustavom. (???) Braco, kada budu izbori i razne kampanje, otvorite cetvore oci i naculjite cetvoro usiju, zbog sebe
Nedelja 27.10.2013.00:44
Skoro sam u razgovoru sa nekim ljudima cuo interesantan argument da su glasali za SNS zato da bi skinuli zute sa vlasti. (???) Ima li nepravilnijeg nacina razmisljanja? Tako su mnogi rezonovali i u septembru 2000.godine - glasali za DOS, e da bi skinuli Milosevica sa vlasti! (???) Ja razumem da je neko PROTIV neke politike ili licnosti. Ali, kod razumnih ljudi valjda se onda zna a ZA koga je? Nista gore nego kada neko zna sta nece, a ne zna sta hoce! Kada glasas samo zato da bi bio protiv nekog, iz mesta si nacinio glupost. Cilj politickih izbora je, valjda, izabrati onog sa kim se slazes i verujes mu, a ne obarati onog ciji si protivnik! U suprotnom, desava se da dobijes jos goru vlast!
Nedelja 27.10.2013.07:47
Eto ja predlazem da glasate za LDP na sledecim izborima jedino oni nisu bili stvarno u vlasti,a sto se tice politickog delovanja njihovog lidera i statuta LDP-a sve sto su oni govorili to SNS polako prihvata, a narod zaslepljen nacionalizmom to nevidi.To sto SNS sada govori ne drzi vodu,narod vidi da je sve gora i gora ekonomska situacija i cisto sumnjam da ce SNS dobro proci na sledecim izborima,dostigli su svoj zenit,(sada se hvataju za slamku spasa i love zute) morace opet da odu pred krst i da se zaklinju u nesto trece,jer i inace nemaju znanja i moci da izvuku Srbiju iz nemastine u kojoj se nalazi.Najgori su oni sto u sustini neznaju sta hoce,oni bi- i jare, i pare- e to ne ide zajedno

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)